Discuplinska komisija FS Srbije će zbog slabe organizacije derbija danas suspendovati stadion “Rajko Mitić”, derbi sa Čukaričkim igra se bez publike.

Povezane vesti

Mnogo pirotehnike na obe strane, pa česti prekidi 157. večitog derbija, sukob navijača sa redarima i policijom. Sve je u izveštaju delegata na snimcima MUP Srbije i Disciplniska komisija danas posle sastanka na čelu sa predsednikom Žarkom Stevanovićem sprema sankcije za večite rivale. Kao organizator glavni ceh, pored plaćanja novčane kazne, sledi na račun Zvezde čiji stadion će biti suspendovan do daljeg. Ovaj potez znači da u sredu 25. aprila protiv Čukaričkog neće biti navijača na tribinama najvećeg srpskog stadiona.

Crveno-beli će dobiti rok za izjašnjavanje od nekoliko dana i 26. aprila na novom sastanku biće poznato da li će samo jedan ili eventualno dva prvenstvena meča morati da igraju pred praznim tribinama. Pre dve godine su isto protiv Čukaričkog i Vojvodine bili lišeni podrške navijača.

Na tapetu je i Partizan koji je već dve utakmice ovog proleća igrao bez navijača zbog derbija u decembru, ali sada sledi verovatno žestoka novčana kazna, mada se spominje novo zaključavanje i Humske.