2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: FS Srbije zatvara stadion ‘Rajko Mitić’ zbog nereda na derbiju!

Objavljeno: 19.04.18 u 09:44

Discuplinska komisija FS Srbije će zbog slabe organizacije derbija danas suspendovati stadion „Rajko Mitić“, derbi sa Čukaričkim igra se bez publike.

Mnogo pirotehnike na obe strane, pa česti prekidi 157. večitog derbija, sukob navijača sa redarima i policijom. Sve je u izveštaju delegata na snimcima MUP Srbije i Disciplniska komisija danas posle sastanka na čelu sa predsednikom Žarkom Stevanovićem sprema sankcije za večite rivale. Kao organizator glavni ceh, pored plaćanja novčane kazne, sledi na račun Zvezde čiji stadion će biti suspendovan do daljeg. Ovaj potez znači da u sredu 25. aprila protiv Čukaričkog neće biti navijača na tribinama najvećeg srpskog stadiona.

Crveno-beli će dobiti rok za izjašnjavanje od nekoliko dana i 26. aprila na novom sastanku biće poznato da li će samo jedan ili eventualno dva prvenstvena meča morati da igraju pred praznim tribinama. Pre dve godine su isto protiv Čukaričkog i Vojvodine bili lišeni podrške navijača.

Na tapetu je i Partizan koji je već dve utakmice ovog proleća igrao bez navijača zbog derbija u decembru, ali sada sledi verovatno žestoka novčana kazna, mada se spominje novo zaključavanje i Humske.

0
0

2 Komentara

  1. Sve ce to oni sad da izniveliraju tako da Zvezdana bude neokrnjena i bice kaznjena taman toliko koliko i Partizan. A kazna bi morala biti za Zvezdu mnogo veca jer je bila domacin a i zbog nevidjenog skandala sa onom stvari! Pocetak relizacije finala Derbija je vec danas objavljen, kaznjeni su taman jednako Suma i Donald a kljucni krivac nije kaznjen-Borjan! On je taj koji je zakuvao jer je poceo sa otimacinom oko lopte. Suma nije nista kriv osim sto je zeleo sto pre loptu na centar. Kasnije, usledila je guzva izmedju njega i Donalda, mada je ruku na srce, Donald bio vrlo ofanzivan prema malcu iz Gvineje. Tuzno, nista nije uradjeno po zaslugama vec je odmereno bas kao i kod ranijeg oduzivanja po jednak broj bodova ,po dva , i dragoj omiljenoj frajlici i ni krivom ni duznom Partizanu! Pravda ala gigoss Bina!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter