0
Evrokupovi

GALIJANI O MAJKLU OLIVERU: On je idiot, Juventus zaslužio polufinale

Objavljeno: 19.04.18 u 19:50

Iako je od revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona između Real Madrida i Juventusa prošlo više od nedelju dana, još uvek se govori o spornom penalu koji je sudija Majkl Oliver dosudio u trećem minutu nadoknade, uz to isključivši Đanluiđija Bufona.

Svoje viđenje sporne situacije sa „Santijago Bernabeua“ dao je i nekadašnji spotski direktor Milana, Adrijano Galijani, koji nije imao lepih reči za engleskog arbitra.

-Juve je zaslužio da pobedi Real. Penal je bio diskutabilan, a crveni karton za Bufona smešan. Sudija je pokazao da ne razume fudbalsku psihologiju. Da zaključimo, sudija je idiot-, rekao je Galijani za italijanske medije.

Popularni ujka Fester takođe je istakao da će u u dvoboju Rome i Liverpula navijati za rimski klub i to iz vrlo ličnih razloga.

-Gledaću utakmicu i navijaću za Romu. Možete da zamislite koliko volim Liverpul posle finala Lige šampiona u Istanbulu. Nisam spavao tri meseca. To se nikad nije desilo nijednom timu-, rekao je Galijani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter