1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINE UZDANICE PRED GOSTOVANJE NA ČAIRU: ‘Niš Ekspres’ ruši Radnički

Objavljeno: 18.04.18 u 12:12

U narednom, drugom kolu plej-ofa Superlige, Crvena zvezda će gostovati u Nišu.

Crveno-beli će pokušati da nastave započeto u subotu, u gradu koji tradicionalno predstavlja teško gostovanje, ali ujedno na terenu sa kojeg je Zvezda u poslednjih nekoliko susreta uspevala da osvaja tri boda.

Dobru formu pred ovu utakmicu i u večitom derbiju potvrdili su Zvezdini napadači, a to se pre svega odnosi baš na rođene NišlijeAleksandra Pešića i Nemanju Radonjića.

Zvezdin prvi napadač i najbolji strelac Superlige u večitom derbiju je postigao svoj 27. gol ove sezone, u svim takmičenjima. Nesumnjivo će Aleksandar Pešić biti fudbaler na kojeg će Radnički obratiti najviše pažnje, ali važnu ispomoć Pešić bi mogao da dobije u vidu Nemanje Radonjića.

 

Mladi fudbaler kao da je pretplaćen da postiže golove u važnim utakmicama. Nakon nekoliko izuzetno važnih „evropskih“, Radonjić je postigao vodeći gol i u večitom derbiju i utabao na taj način stazu za Zvezdinu pobedu.

Svaka naredna utakmica Crvene zvezde veoma je značajna, i to ističu svi u Zvezdinoj ekipi — od trenera do igrača. Zvezda ima prednost od devet bodova, šest utakmica pre kraja prvenstva. Reč „titula“ je zabranjena, razmišlja se o prvoj sledećoj utakmici i svaka nosi težinu najvažnije u čitavoj sezoni.

Prava prilika da Zvezdin „Niš ekspres“ još jednom proradi, i to baš u Nišu.

0
0

1 Komentara

  1. Možda ste u pravu za Zvezdine Nišlije Pešiča i Radonjića ali i Luku Ilića (na klupi, koji mora ispuniti određenu kvotu igara po ugovoru)! Sve će to pasti u vodu, ako u Nišu ne budu igrali poletni i borbeni Milijaš, Donald i izvanredni Muhamed Ben, koji je dokazao da je nepravedno bio standardna rezerva u Olimpijakosu! Grci nisu imali pojma kakvog su bisera dali Zvezdi, praktično za džaba, za neku siću! Taj Muhamed Ben pomera granice, kod njega nema greške u driblingu, pasovima i veoma je borben. On ne prolazi nezainteresovano pored protivnika sa loptom! Zaista je unapredio igru Zvezde! Hoćemo Muhameda za novog kapitena Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter