0
Evroliga

SPORT NA TV: ‘Večiti’ derbi u ženskoj košarci, početak plej-ofa u Evroligi, vanredna kola u Italiji, Španiji, Engleskoj…

Objavljeno: 17.04.18 u 08:50

Obzirom da je utorak, danas nas čeka neuobičajeno bogat sportski program, kako u fudbalu, tako i kada se radi o košarci.

Crvena zvezda i Partizan imaće novi okršaj u finalu plej-ofa ženskog košarkaškog prvenstva, a taj duel prenosiće četvrti kanal TV ArenaSport od 18 časova.

Kreće i plej-of Evrolige, a u prvom meču četvrtfinala sastaće se Panatinaikos i Real Madrid, čiji ćemo okršaj gledati na prvom programu SportKluba od 20:15h.

Biće i dosta fudbalskih utakmica. Vanredno kolo u Seriji A otvoriće Inter i Kaljari na TV ArenaSport 4 od 20:45h, u isto vreme na SportKlubu HD počeće meč Premijer lige Brajtona i Totenhema, dok će u španskoj Primeri Selta ugostiti Barselonu od 21h na SportKlubu 2.

Igraće se i u Nemačkoj, Bajer će u Leverkuzenu ugostiti minhenski Bajern u prvom polufinalu Kupa. Evo kompletne sportske TV ponude za utorak, 17. april:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter