7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘KAKO SE KALIO ČELIK’: Zvezda otkrila snimak pravljenja taktike za pobedu u derbiju, gol Radonjića nije ‘slučajan’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.18 u 19:46

Crvena zvezda je pobednik 157. ‘večitog’ derbija protiv Partizana, a dva dana nakon utakmice objavila je i snimke sa treninga kako se spremala za trijumf vredan titule.

Zvezda je pokazala kako se pet dana pre derbija pripremala za trijumf nad Partizanom kojom je, najverovatnije, rešila sve dileme oko pitanja novog šampiona.

Nemanja Radonjić postigao je fantastičan gol za 1:0, a kao što je posle meča otkrio novinarima u miks zoni ‘Marakane’, njegov rad sa trenerom Milanom Kosanovićem je dao učinak.

Upravo to smo mogli da vidimo na snimku koji je Zvezda objavila i pohvalila se ostvarenim uspehom.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

7 Komentara

  1. Ma budimo realni! Dana 15. aprila: HOTSPORT SAZNAJE: U loži ‘Marakane’ bili ljudi iz Junajteda, Liverpula, Juventusa… i nisu bili zadovoljni prizorom. U čemu je tu taktika za pobedu Zvezde?! Možda je to bilo ono bezidejno trčkaranje iz drugog poluvremena, koje nije ličilo na prvoligašku utakmicu! Dali su možda dio pripremljene taktike bile i one nerezonske izmene kada su u igru ušli poletni i borbeni Donald i Milijaš i kada je zbog tih genijalnih izmena igra Zvezde spala na puko džogiranje u krugu centra! Da je utakmica potrajala još koji minut Partizan bi izjednačio zbog genijalnih izmena koje je Milojević izvršio! Hoćemo u tim Adžića, Joveljića, V.Nikolića i Erakovića!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Ovako se Crvena Zvezda pripremala za derbi Radonjicev gol nije slucajan Ahahaha koja komedija, sigurno i onaj gol sto je dao Krasnodaru n mrakani i ono nije bilo slucajno i to su vezbali a posebno Rdonjic :)))))

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter