9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GANJAĆU VAS DO PAKLA’: Utučena majka povređenog deteta na derbiju oplela po huliganima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.18 u 18:26

Loš utisak sa jučerašnjeg 157. ‘večitog’ derbija ostavili su neredi na zapadnoj tribini, a danas se tim povodom oglasila majka deteta koje je sa ocem krenulo na najveću svetkovinu srpskog fudbala i sa stadiona izašlo povređeno.

Može se reći da je derbi na terenu bio dobar, ali je na tribinama ponovo viđena ružna scena, najpre zbog provokacije domaćih navijača sa balonima u obliku muškog polnog organa, a zatim i tuče koja je zbog toga nastala.

U potpunom haosu letele su baklje i stolice na sve strane, a bilo je nekoliko povređenih navijača i policajaca.

Jedan od gledalaca bio je i dečak čija se majka danas oglasila putem Fejsbuka i uputila prilično jake reči onima koji su napravili nerede.

– Evo šta ću ja reći. Za ovo danas što se desilo na zapadu u sektoru 5, da je suprug odveo dete da gleda utakmicu, a na istoj toj utakmici da mi dete nastrada od stolice kojom su se huligani gađali. Popićete takvu tužbu da niste svesni! Da ode na utakmicu i da završi u Urgentnom centru!? Zašto??? Sram vas bilo, ali ovo neće proći tek tako. Ganjaću vas do pakla i nazad – napisala je besna majka.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0

9 Komentara

  1. Bespotrebno je da mi dete ide na ovakvu utakmicu…odemo nekada na Čukarički i to samo kada dođu timovi bez nenormalnih navijača

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko je organizovao to u rupi?

    Svaki derbi isto i jos na zapadu…

    Mediji ne izvestavaju da je sa severa dosla rulja da tuce porodice provocira ložu i stigla do juga

    To se nije desilo nikad ni u jednoj zemlji na svetu

    Gostujuci navijaci u tri kaveza???

    0
    0
    Odgovori
  3. nisu krivi huligani sto nisu tamo gde treba vec organi reda kojima komanduje neko odzgo ( a znamo i ko). Na desetine ljudi znam koji nikad nece vise krociti na nase stadione tzv fudbalske

    0
    0
    Odgovori
  4. Definitivno,derbi se mora igrati bez publike. Tako bi bilo najbolje i najbezbednije. I tako nema sta da se vidi u nasem fudbalu

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto bez publike, vec dozvoliti da mogu da budu samo domaci navijaci i nemas problema ali maloumnici nikako da shvate.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter