Jedan od najboljih jugoslovenskih i crnogorskih fudbalera svih vremena Dejan Savićević izneo je svoje mišljenje o tituli ‘Zvezdina zvezda’.

Povezane vesti

On je u razgovoru za ‘Novosti’ istakao da je smešno da niko od evropskih šampiona do sada nije proglašen za šestu ‘Zvezdinu zvezdu’.

– Mogao je to da bude Pančev, jer je golgeter van serije i imao je tri vrhunske sezone. Mogao je i Robi koji je znao sve u fudbalu i bio i omladinski prvak sveta, mogao sam i ja, svejedno, jer smo bili najbolji u toj ekipi. Smešno je da niko od prvaka Evrope i sveta nije bio šesta Zvezdina zvezda. Najtrofejnija generacija u istoriji ostala je bez tog priznanja iako smo na papiru svi mi proglašeni za Zvezdinu zvezdu, što je van pameti. Međutim, ne bih o tome, neka to ide na obraz onima koji su nas zaboravili ili namerno preskočili, kako god – rekao je popularni Genije.

Podsetimo, u vreme ‘vladavine’ Vladana Lukića na stadionu ‘Rajko Mitić’ za šestu ‘Zvezdinu zvezdu’ izabrana je cela generacija šampiona Evrope i sveta, ali je mnogi ne priznaju ili osporavaju.

Ko bi po vama trebalo da bude šesta Zvezdina zvezda?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...