Crno-beli očigledno već imaju isplaniran početni deo letnjeg prelaznog roka.

Povezane vesti

Sezona u Srbiji je na izmaku, a nakon jučerašnjeg poraza u ‘večitom derbiju’ će Partizan po svemu sudeći ostati bez titule ove sezone.

Kada je reč o bugarskim fudbalerima, navijače Partizana vežu lepa iskustva. Ivan Ivanov je bio jedan od najboljih stranih defanzivaca u Humskoj u poslednjim godinama, dok je dobre partije imao i Ivan Bandalovski. A tu je naravno i Valeri Božinov.

Njihovim putem bi mogao da pođe i reprezentativac Bugarske, Todor Nedelev koji je trenutno najbolji pojedinac Boteva iz Plovdiva. Reč je o momku rođenom 1993. godine koji je ponikao u tom klubu, ali je potom prešao u nemački Majnc gde je upisao samo dva nastupa, pa se vratio u Botev.

Bugarski mediji već danima pišu o interesovanju Partizana za Nedeleva, međutim na putu ka realizaciji tog transfera stoji jedna prepreka. Pored toga što bi crno-beli za ofanzivnog vezistu morali da izdvoje nešto veću sumu, interesovanje za reprezentativca Bugarske pokazuje i egipatski Al Ahli koji je trenutno finansijski itekako stabilniji od prvaka Srbije.