9
Domaći fudbal

FOTO: BGNES

BRZA REAKCIJA PARTIZANA: Sprema se veliki transfer za leto u vidu poznatog bugarskog reprezentativca, ali…

Objavljeno: 15.04.18 u 13:22

Crno-beli očigledno već imaju isplaniran početni deo letnjeg prelaznog roka.

Sezona u Srbiji je na izmaku, a nakon jučerašnjeg poraza u ‘večitom derbiju’ će Partizan po svemu sudeći ostati bez titule ove sezone.

Kada je reč o bugarskim fudbalerima, navijače Partizana vežu lepa iskustva. Ivan Ivanov je bio jedan od najboljih stranih defanzivaca u Humskoj u poslednjim godinama, dok je dobre partije imao i Ivan Bandalovski. A tu je naravno i Valeri Božinov.

Njihovim putem bi mogao da pođe i reprezentativac Bugarske, Todor Nedelev koji je trenutno najbolji pojedinac Boteva iz Plovdiva. Reč je o momku rođenom 1993. godine koji je ponikao u tom klubu, ali je potom prešao u nemački Majnc gde je upisao samo dva nastupa, pa se vratio u Botev.

Bugarski mediji već danima pišu o interesovanju Partizana za Nedeleva, međutim na putu ka realizaciji tog transfera stoji jedna prepreka. Pored toga što bi crno-beli za ofanzivnog vezistu morali da izdvoje nešto veću sumu, interesovanje za reprezentativca Bugarske pokazuje i egipatski Al Ahli koji je trenutno finansijski itekako stabilniji od prvaka Srbije.

0
0

9 Komentara

  1. On je krilni napadac, igra vise levu stranu. Cena mu je oko 1,5 mil. evra. Mislim da su male sanse da ga dovedemo sve i da ga hocemo, a sa druge strane imamo Sulejmanija na tacni, njemu ugovor istice a bolji je igrac od Nedeleva. I ne bi mu trebalo nikakvo prilagodjavanje, poseduje veliko medjunarodno iskustvo, nas covek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter