0
Evropske lige

FOTO: PSG/C. Gavelle

MNOGI SU SA NEIZVESNOŠĆU ČEKALI OVU VEST: Emeri otkrio kada se Nejmar vraća na teren

Objavljeno: 13.04.18 u 18:40

Prva zvezda brazilske fudbalske reprezentacije odradila je poslednje preglede, koji su otkrili ono što su sa posebnom neizvesnošću čekali da čuju u Braziu ali i Pari Sen Žermenu.

Rezultati ovi pregleda pokazali su da je Nejmarovo značajno bolje, te da bi na teren mogao da se vrati čak i pre završetka tekuće sezone. Ovu vest potvrdio je i trener „svetaca“ Unai Emeri.

-Nejmar je blizu povratka na trening, ako ćemo da sudimo po poslednjim testovima. Taj pregled je prošao dobro. Kada bude bio u stanju da igra, siguran sam da će želeti da igra. Možda bude igrao za nas pre kraja sezone-, rekao je Emeri.

Budući da je Pari Sen Žermen već praktično završio posao u domaćem prvenstvu, ova vest će posebno obradovati Brazilce, jer će njihova vedeta u finišu sezone imati priliku da polako hvata formu pred Mundijal u Rusiji.

Podsećamo, Nejmar je van terena još od feruara kada je u meču sa Marsejom doživeo povredu noge, a u jednom momentu mnogi su strahovali da bi mogao da propusti i Svetsko prvenstvo. Po svemu sudeći, ljubitelji fudbala mogu da odahnu nakon najnovijih vesti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter