0
Evropske lige

DETONACIJA U SITNE SATE: Andres Inijesta se dogovorio sa novim klubom, stvara se pakleni tandem – uz nestvarnu platu! (FOTO)

Objavljeno: 13.04.18 u 00:20

Legendarni vezista Barselone na korak je od odlaska iz svog matičnog kluba i prelaska u Superligu Kine.

Andres Inijesta je u utorak uveče doživeo jedan od najtežih poraza u karijeri. Roma je samlela Barselonu u revanšu četvrtfinale Lige šampiona i izbacila je iz daljeg takmičenja i pored 1:4 iz prvog meča.

Nakon tog susreta u Rimu Barsin virtuoz je objavio da je to bila, najverovatnije, njegova poslednja utakmica u Ligi šampiona, iako je nedavno produžio ugovor sa katalonskim klubom.

Međutim, sada je isplivao razlog tome. Kako prenosi ‘Katalunja radio’, dobro informisan oko dešavanja u klubu sa ‘Kamp Nou’ stadiona, Inijesta je sve dogovorio oko prelaska u Superligu Kine.

Radi se o timu Tjanđin Kvanđan za koji nastupaju brazilski napadač Alešandre Pato i belgijski vezista Aksel Vicel, a sve to pod trenerskom palicom Paola Souse, bivšeg selektora Portugalije i igrača Juventusa, Borusije Dortmund, Intera, Benfike, Sportinga…

Inijesta bi prema pisanju ovog katalonskog medija, u Kini zarađivao nestvarnih 37.000.000 evra po sezoni pre oporezivanja.

Podsetimo, Inijesta je za Barselonu odigrao 668 utakmica, osvojio sve što se moglo osvojiti, uključujući i Evropsko i svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Španije.

Sledeće je osvajanje Kine…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter