0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Volzbugu ne vredi ni brojčana nadmoć, borba za opstanak se zakuvava

Objavljeno: 13.04.18 u 22:59

Fudbaleri Volfsburga su na svom stadionu remizirali bez golova protiv ekipe Augzburga, u premijernom meču 30. kola nemačkog šampionata.

„Vukovi“ su tako propustili veliku šansu da se malo odlepe od opasne zone, pogotovo što su jače od pola sata igrali sa igračem više zbog isključenja Jana Moraveka.

Češki internacionalac je „pocrveneo“ u 54. minutu utakmice, nakon što je u intervalu od svega dva minuta dobio dve javne opomene i Volfsburg je tako dobio šansu da brojčano nadmoćniji ostvari važnu pobedu.

Međutim gosti su se i sa desetoricom prilično dobro držali na terenu, čak su sredinom prvog poluvremena imali veliku šansu za gol imali preko rezerviste Marka Rihtera koji je uzdrmao prečku, da bi svega dva minuta kasnije na drugoj strani isto učinio Paul Jekel.

Ipak promene rezultata nije bilo a u samom finišu utakmice, tačnije u 86. minutu, brojčano stanje na terenu se izjednačilo pošto je Feliks Udokal dobio drugi žuti karton.

BUNDESLIGA – 30. KOLO:

Petak:

Volfzburg – Augzburg 0:0

Subota:

15.30: Leverkuzen -Ajntraht Frankfurt
15.30: Herta-Keln
15.30: Hofenhajm-Hamburg
15.30: Štutgart-Hanover
18.30: Bajern-Menhengladbah

Nedelja:

15.30: Šalke -Dortmund
18.00:Verder-RB Lajpcig

Ponedeljak:

20.30:Majnc-Frajburg

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter