8
Evrokupovi

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

VIDEO DANA: Ronaldo i Bufon se sreli u miks zoni, ono što se tamo desilo potpuni je hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.18 u 10:22

Sinoć je pogotkom Kristijana Ronalda Real Madrid stigao do polufinala Lige šampiona.

Prethodno je Juventus postigao tri gola, da bi potom Majkl Oliver pokazao na belu tačku u nadoknadi utakmice.

Dosta različitih komentara nastalo je nakon meča. O tome da li je bilo penala, da li je trebalo da zbog prigovora Đanluiđi Bufon prvo dobije žuti, pa crveni karton, i tako dalje. Prilikom davanja izjave nakon utakmice, italijanski golman je rekao kako sudija Oliver umesto srca ima kantu za smeće, a u tim momentima je kraj njega prošao i Ronaldo.

Iako ga posle sinoćne utakmica još manji broj navijača Juventusa simpatiše zbog verbalnog duela sa Šćešnim kod penala i načina radovanja, Ronaldo je prišao Bufonu nakon čega je usledio krajnje srdačan i prijateljski zagrljaj. Evo kako se to odigralo:

0
0

8 Komentara

  1. Neke,ti verovstno za sebe mislis da nisi glup sto je bas lepo.Samo citaj komentare ljudi pa ces videti da velika vecina smatra da Ronaldo nije bas neki moralno dobar tip.No ako si ti taj tip koji trvdi suprotno eto postujem i tvoje misljenje ali ne i bezobrazluk da nekome kazes da je glup…tebi na cast…sportski pozdrav i tebi!

    0
    0
    Odgovori
    • Poprilicno si glup covek kad mozes da izjavis tako nesto . Fudbal nekad nije fer kao ni zivot a to nema veze sa tim kakav je neko covek a on je sigurno bolji od tebe ako nista doprineo je covecanstvu mnogo vise bego sto ces ti ikada moci buraz .Sportski pozdrav

      0
      0
      Odgovori
      • On sve to radi pred kamerama i glumi velikog humanitarca u sta su svi poverovali dok su kamere iskljucene on je drugi covek bolje reci ljiga, kao i unekim situacijama na utakmicama kad realu ne ide. Glumac i maneken klasicni, mogao bi da menja Bred Pita

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter