1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Susret Ronalda i Bufona usijao je internet, čudan izbor sudije za derbi, višestruki prvak napušta Evroligu

Objavljeno: 12.04.18 u 23:52

Ovog četvrtka igrala se samo Liga Evrope, ali smo uživali u dosta novih dešavanja i vesti kako iz domaćeg, tako i inostranog sporta.

Nakon sinoćne ujdurme u Ligi šampiona mnogi su tokom noći gledali duel Nikole Jokića i Nemanje Bjelice u direktnoj borbi za mesto u plej-ofu NBA lige, a i pored maestralne partije Jokića, Bjelica će sa Minesotom igrati u plej-ofu.

Zatim je kao grom odjeknuo video iz miks zone stadiona ‘Santjago Bernabeu’ gde su se sreli Kristijano Ronaldo i Đanluiđi Bufon. Ubedljivo najčitanija vest dana.

Oglasio se i Alesandro Del Pjero koji je, na iznenađenje mnogih, kritikovao stav i izjavu Bufona nakon sinoćnog penala u 93. minutu za Real protiv Juventusa.

Vrlo brzo nakon toga dobili smo informaciju o glavnom arbitru predstojećeg 157. ‘večitog’ derbija, a mnoge je iznenadilo to što na centru neće biti Milorad Mažić.

Sutra i prekosutra biće odigrane treća i četvrta utakmica finalne serije ABA j.t.d. lige, pa raste i temperatura u javnosti oko ovih duela. Tokom dana stigle su indicije da je Zvezda već u Evroligi zbog propusta Budućnosti, a u celu priču uključila se i Evroliga.

Kad smo već kod košarke, veliki potres izazvao je vlasnik velikog evropskog giganta, koji je najavio istupanje svog tima iz Evrolige.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter