1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Evroliga se umešala u finalnu seriju Zvezde i Budućnosti

Objavljeno: 12.04.18 u 22:42

Povišene tenzije uoči zavešetka finalne serije ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde nisu prošle nezapaženo ni od strane čelnika najelitnijeg evropskog takmičenja.

Kako prenose „Večernje novosti“, Evroliga je na sutrašnji meč u dvorani „Morača“ poslala članove svoje sudijske komisije, koji će nadgledati arbitražu na trećem i četvrtom meču finalne serije. Takođe oni su već uradili analizu prethodne dve utakmice odigrane u Beogradu.

Na ovakav korak čelnici najkvalitetnijeg evropskog takmičenja su se odlučili nakon pritužbi na suđenje iz redova Budućnosti i Crvene zvezde kao i zbog tenzije koja sve više raste u ovom finalu.

Prema propisima, čak ni Evroliga nema pravo da zalazi u unutrašnje stvari ABA lige, ali kako je regionalna liga deo evroligaške porodice u kojoj moraju da se poštuju određeni kodeksi ponašanja, odlučili su se da barem delimično umešaju u ovo finale.

0
0

1 Komentara

  1. Najpoštenije rešenje da sudije ne bi mogle da kradu na jednu ili drugu stranu!Mislim da ovo manje odgovara zvezdi sa obzirom kako im je sudjeno ove sezone i kako su im sudije davale vetar u ledja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter