0
Evrokupovi

DOK JE IGRAO NJEGOV BAJERN ON GLEDAO JUVE: Pogledajte kako je Vidal reagovao na kontroverzni penal u Madridu (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.18 u 17:43

Još dugo će se polemisati o spornom jedanaestercu na „Santjago Bernabeu“ i sumnjivoj odluci arbitra Majkla Olivera koja je direktno rešila pitanje polufinaliste.

Odluka engleskog sudije podelila je fudbalski svet. Mnogi smatraju da pri kontaktnu Benatije i Vaskeza nema ni govora o penalu, dok dorugi misle da je Oliver ispravno postupio.

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arturo Vidal, koji je nekada nastupao za Juventus po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama baš i nije saglasan sa odlukom arbitra.

U momentima dok su Bavarci na „Alijanc areni“ protiv Sevilje overavali plasman u polufinale, Čilenac se preusmerio na praćenje svog bivšeg kluba koji je bio na pragu pravog podviga u Madridu.

U priloženom snimku vidi se razočaranje Vidala razvojem situacije na „Bernabeu“ i načinom na koji je „stara dama“ eliminisana iz daljeg takmičenja.

Pogledajte njegovu reakciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter