0
Atletika

FOTO: Promo

NAJVEĆI SVETSKI MALOPRODAJNI SPORTSKI LANAC: Decathlon stiže u Srbiju!

Objavljeno: 11.04.18 u 10:00

 Ispunjenje sna svih ljubitelja sporta, zauzimaće površinu veću od 3.700m2, u sklopu tržnog centra BIG FASHION PARK Beograd.

U Srbiju dolazi najveći svetski maloprodajni sportski lanac Decathlon koji je prisutan u preko 40 zemalja, sa preko 1.350 prodavnica. U partnerstvu sa BIG CEE grupom, san svih ljubitelja sporta otvara svoju prvu prodavnicu u drugom kvartalu 2019. godine.

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će BIG FASHION Beograd biti proširen i poboljšan komercijalnom, stambenom i poslovnom zonom pod imenom BIG FASHION PARK.

Nova prodavnica Decathlon biće vodeći zakupac u okviru novog projekta ukupne površine od 200.000m2. Komercijalni prostor od 50.000m2, 800 stambenih jedinica i preko 2000 parking mesta, biće pešačkim mostom povezani sa postojećim BIG FASHION tržnim centrom.

Decathlon trenutno zapošljava više od 80.000 ljudi širom sveta. Ono što ga čini jedinstvenim jeste njegova inovacija u koncepciji i proizvodnji proizvoda s neverovatnom cenom i kvalitetom, koji su grupisani u jednu veliku porodicu pod imenom Passion brendovi. Sa više od 50 Passion brendova, opremom za preko 70 sportova u jednoj prodavnici, Decathlon zadovoljava potrebe svakog sportskog entuzijaste, bilo da je početnik ili profesionalac u pitanju. Pristupačan sport svima – to je misija koju Decathlon uspeva da postigne kroz kvalitet i inovacije po najpovoljnijim cenama.

FOTO: Promo

Passion brendovi su rezultat više od trideset godina neumornog rada i inovacija u sopstvenim istraživačkim i razvojnim centrima kompanije Decathlon, osiguravajući pod strogim nadzorom kvalitet svih proizvoda, sa brojnim patentima i inovacijama, dok sama kontrola celokupnog procesa proizvodnje osigurava neuporedive cene. Passion brendovi su dostupni samo u prodavnicama Decathlon, a nude širok spektar inovativnih, visoko kvalitetnih proizvoda namenjenih svima – od rekreativaca i profesionalaca do cele porodice.

Decathlon Beograd predstavlja prvi korak u ekspanziji kompanije na srpsko tržište. Prostiraće se na 3.700m2 i doneće potpuno novo sportsko iskustvo u Beograd, sa preko 70 sportova pod jednim krovom. Košarka, hokej, vaterpolo, jahanje – bez obzira na to koji je vaš omiljeni sport, sigurno ćete pronaći pravu opremu u Decathlonu.

Pripremite se za odlično sportsko proleće koje nas očekuje sledeće godine!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter