6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DILEME VIŠE NEMA: Granitna odbrana Zvezde čeka Partizan

Objavljeno: 11.04.18 u 16:10

Otklonjena je dilema oko nastupa iskusnog defanzivca koji je u potpunosti sanirao povredu i konkuriše za najbolji tim.

Dileme više nema, granitna odbrana Crvene zvezde je kompletirana pred 157. večiti derbi i kako saznaje HotSport Vujadin Savić je spreman za subotnji megdan protiv Partizana. Iskusni štoper je danas punim gasom odradio trening, što je samo stavilo na „slatke muke’ trenera Vladana Milojevića. Ako sve bude po planu, potencijalni reprezentativac Srbije (bio je na spisku za mečeve sa Marokom i Nigerijom) koji nije igrao zbog problema sa mišićem, koji ga muči od meča sa Napretkom iz Kruševca, mogao bi da zuazme mesto u startnoj postavi. Dobra je zamena bio Srđan Babić, ali se očekuje da bude na klupi i da Vujadin Savić pozadi odradi zadatke uz pomoć Damjana Le Taleka.

Pored činjenice da je u takmičarskoj ekipi Mičel Donald, kod njegovog nastupa stoji još uvek znak pitanja, pošto je odsustvovao pet nedelja i možda je rizik da se vrati u veoma bitnom megdanu. Konačna odluka sledi u petak…

0
0

6 Komentara

  1. Donalda obavezno u tim, a u drugo poluvreme ubaciti mladog i poletnog Milijaša, da nam unapredi izvođenje auta i vraćanje lopte Borjanu, sa polovine protivnika. Ako oni budu u timu, već vidim da će Zvezda potvrditi prošlogodišnji „uspeh“ u plej-ofu!

    0
    0
    Odgovori
    • Neće ovi buzdovani iz Zvezdinog menadžmenta ni ove godine dozvoliti da se mladi igrači postepeno uvode u prvi tim! Ima čitava plejada mladih igrača Adžić, Joveljić, V.Nikolić, Eraković a tu su još Pavkov, Romanić, Vučićević, i ostali (njih desetak) koji su zaboravljeni na pozajmicama! Umesto da pruže šansu istinskim talentima Joveljiću, Adžiću, V.Nikoliću, Erakoviću, i ostalima, oni pružaju šansu Donaldu, Milijašu i Benu! A, puna su im bila usta brige za mladim igračima! Secam se kakva se saga odigravala u novinama oko potpisa ugovora sa talentovanim Vučićevićem, iz Čukaričkog! I na kraju šta se desilo? Niko iz Zvezde i ne zna gde je taj Vučićević? Uništili su momku karijeru! Nadam se da ce brzo doći i privatizacija, pa tada ovi nesposobni buzdovani iz Zvezdinog menadžmenta neće smeti ni priviriti na Marakanu!

      0
      0
      Odgovori
  2. Slika kaze sve!Granitna odbrana? Mislim da Francuz jos pase travu a Savic neka vise nikad ne pravi smrtonosne uklize na Ognjena, inace sledi penalcic! Prosli put vas je spasila samo luda sreca i zalutala lopta, ovaj put nadam se ni to!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter