6
Fudbal

INTERNET ‘KUVA’: Ljudi preko društvenih mreža uočili još jednu katastrofalnu grešku Paninija nakon slučaja Firmino – ‘brazilski Liverpul’ (FOTO)

Objavljeno: 10.04.18 u 17:58

Kolekcionari su uspeli da ‘ulove’ novu grešku Paninija, a sada je buka na internetu još veća.

Sve je krenulo od previsoke cene Paninija za sličice nakon koje su kolekcionari pored sličica, počeli da ‘sakupljaju i mane’ Italijana.

Posle ogromne greške koju je kompanija Panini koja izrađuje samolepljive sličice napravile prilikom informacija o klubu za koji igra brazilski reprezentativac Roberto Firmino, kolekcionari, a i čitava javnost, kao da iz dana u dan traže nove greške Italijana.

I uočili su još jednu. Ne toliko katastrofalnu koliko je ona gde su naveli da Firmino nastupa za Liverpul koji je iz Brazila, već se ova tiče meksičkog reprezentativca Ektora Erere – kapitena Porta.

Na društvenim mrežama se pojavila sličica Erere iz 2014. godine sa Mundijala u Brazilu, a pored nje sa ovogodišnjeg. U podacima o igraču uočena je jedna nelogičnost, a to je razlika u visini Meksikanca u rasponu od četiri godine, što je fizički nemoguće.

Prema Paniniju, ili izvoru koji prikuplja podatke za ovog italijanskog giganta, Erera je na Svetskom prvenstvu u Brazilu bio visok 183 santimetara, dok se sada smanjio za tri, pa je visok ravno 180 santimetara.

0
0

6 Komentara

  1. U Crnoj Gori sličice su od 2012. 70centi pa ne kukamo biti nas ko šta pita, tako da ne kukajte braćo Srbi! Vi makar imate Vučića

    0
    0
    Odgovori
  2. Visina je promenljiva kategorija i u toku dana može da varira u rasponu od 1-2cm u zavisnosti od doba dana i delovanja sile teže na kičmeni stub, a usled opterećenja tela fizičkim aktivnostima(prevashodno treninzima sa povišenim težinama koje deluju na kičmeni stub) ta promena može biti i veća pa ne čudi promena u visini ako je čovek više radio u teretani…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter