0
Evropske lige

EMERI ZAVRŠIO SVOJE: Parižani već potpisali ugovor sa novim trenerom (FOTO)

Objavljeno: 09.04.18 u 19:11

Već neko vreme govori se o promeni na klupi Pari Sen Žermena, koji ni ove sezone nije uspeo da napravi ozbiljniji pomak u Ligi šampiona uprkos ogromnim ulaganjima, a danas nam iz Nemačke stižu vesti da su „sveci“ već pronašli zamenu dosadašnjem treneru Unaiju Emeriju.

Naime prema pisanju nemačkog „Bilda“ od naredne sezone trener Pari Sen Žermena biće Tomas Tuhel, koji je sa ovimk klubom već postigao dogovor.

Prema pisanju ovog lista bivši trener Dortmunda već je potpisao dvogodišnji ugovor sa „svecima“ sa mogućnošću da se saradnja produži na još godinu dana.

Tuhel se u prethodnom periodu pominjao kao potencijalni trener brojnih klubova, među kojima su Bajern, Čelsi, Arsenal i Sevilja, međutim Parižani su bili najbrži i najkonkretniji i na kraju ga i angažovali.

Nemački stručnjak će na dužnost stupiti po okončanju ove sezone, do kada će na klupi ostati aktuelni trener Unaji Emeri.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Tomas Tuhel (44) predvodio je i ekipu Majnca, a bez angažmana je od prošlog leta kada je napustio ekipu Borusije sa kojom je osvojio trofej u Kupu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter