1
Domaći fudbal

FOTO: CRVENA ZVEZDA

DELIJE, ODAHNITE: Lepe vesti stižu iz Atine, a tiču se Vladana Milojevića

Objavljeno: 09.04.18 u 22:00

Olimpijakos je dugo ciljao trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, a na kraju je doveo portugalskog stručnjaka Pedra Martinsa.

Olimpijakos dugo nije bio u ovakvoj krizi. Igrači su na udaru uprave kluba, a i u potrazi je za novim trenerom. Njega su snimili u Beogradu, a na sve to se nadovezalo odugovlačenje sa produžetkom ugovora Vladana Milojevića.

Ipak, sada Delije mogu da odahnu, pošto je u Pirej stigao novi trener. To će biti Portugalac Pedro Martins, koji stiže iz Vitorije Gimaraeš.

U pitanju je bivši trener Uniao Lamasa, Lusitanije, Espinja, a u Primeiri Maritima, Rio Avea i na kraju Vitorije.

Poznata je i cifra iz ugovora, a ona iznosi 400.000 evra na godišnjem nivou. Ništa veće od onoga što bi Zvezda mogla da ponudi Milojeviću.

0
0

1 Komentara

  1. Olimpijakos je sastavio roster od nekolikom trenera koji su bili kandidati za novog trenera i odabrali su Martinsa! Koji su im bili kriterijumi?! Pa, verovatno da je trener relativno mlad, da mu ekipa igra napadački fudbal bez kalkulacija, brz, borben, pun tempa i da ukazuje šansu mladim talentovanim fudbalerima! Grci su procenili da Martins jedini ispunjava sve ove ulove i zato su njega izabrali!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter