0
Evropske lige

HOTSPORT U ISTANBULU: Navijačko ludilo i uživanje uz legendu Galatasaraja i Partizana

Objavljeno: 08.04.18 u 12:44

Čim se pojavi među simpatizerima svog kluba Dževad Prekazi je obožavan i prava fudbalska ikona, a čak tri sata se slikao i delio autograme.

Kada se pojavi u Istanbulu, a pogotovo u delu velegrada na Bosforu gde su navijači Galatasaraja dominantni, Dževada Prekazija dočekuju kao fudbalsku ikonu.

I prethodna dva dana legendarni „bombarder“ Partizana i Galate bio je gost bivšeg kluba, dok ga sutra očekuje poseta meču Galate i Genčlerbirligrijem u Ankari.

Ipak, čitava „misija“ posete je isplanirana i prilikom posete jednom navijačkom klubu popularni Preki je dočekan ovacijama. 

Aplauzi mase su se slivali par minuta, dovoljno da se čovek naježi jer se toliko godina posle boravka u ekipi još pamti ono što je Prekazi uradio:

– Svaki put je kao u bajci… Veliki broj fanova svih uzrasta dođe da me pozdravi, a toliko su srećni kada se slikaju ili dobiju autogram da to nema cenu. Osmesi zadovoljstva su na sve strane, i nije mi bilo teško da čak tri sata budem na ceremoniji, kaže za HotSport Prekazi.

Eurofija u borbi za titulu je ogromna…

– Sledi ispit u Ankari, a njima je bitno da ih mi kao legende kluba podržimo. Na svakom koraku se oseća pozitivna energija. Imaću susret sa trenerom Fatihom Terimom, koji sa velikim uspehom predvodi ekipu.

Prekazi je upoznat sa radom i u mlađim selekcijama kluba.

– Postoje razlike u odnosu na Partizan, a oni vole da kupuju „velike zvezde“ i to im je u krvi. Jasno je da su stranci ključ uspeha, zaključio je Prekazi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter