Drugi po redu Atakante kup okončan je trijumfom ekipe 011, koja je u finalu savladala OFK Beograd rezultatom 2:1.

Nakon četiri dana dobrog fudbala, pregršt lepih poteza i mnogo talentovanih momaka, i drugo izdanje ovog takmičenja došlo je do svog kraja.


Dvostruki strelac bio je najbolji igrač i strelac turnira Tadija Pantić.

Treće mesto zauzeo je Čukarički pobedom nad Čelsijem iz Hong Konga rezultatom 2:0. Interesantno je da je Čukarički zauzeo treće mesto iako nijednom nije poražen – zabeležili su tri pobede i jedan remi.

Peto mesto pripalo je Radu, koji je sa 7:0 savladao Atakante iz Rakovice, domaćina turnira, dok je sedmo mesto pripalo Crvenoj zvezdi posle 6:1 protiv Zemuna.

Imali smo prilike da u protekla četiri takmičarska dana na stadionu fudbalskog kluba Rakovica gledamo odličan fudbal, vidimo mnogo golova, i nadamo se da ćemo moći da se pohvalimo da je baš na Atakante kupu igrao neki budući as našeg i evropskog fudbala. Ispred FK Atakante, domaćina FK Rakovica, celog tima koji je učestvovao u ralizaciji međunarodne manifestacije zahvaljujemo svim klubovima na fer i korektnom ponašanji, kao i na učešću na drugom po redu Atakante kupu, rekao je Mihailo Jovanović, predsednik FK Atakante i organizator manifestacije.