0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

ZLIČIĆ I PUTINČANIN: Svaka pobeda znači za Evropu

Objavljeno: 04.04.18 u 12:41

Novosađani će u 30. kolu Superlige dočekati ekipu Rada na ‘Karađorđu’.

To će biti jedan od zanimljivijih duela poslednje runde ligaškog dela takmičenja.

Sa željom da pre početka plej-ofa Vojvodina ima što veći broj bodova crveno-beli ulaze u ovaj izuzetno bitan duel za dalji rasplet u Superligi.

– Mislim da je izlišno pričati o našim ambicijama na ovom meču, iako je sigurno to da nas očekuje teška utakmica. Rad je u nezavidnoj situaciji i ovde će sigurno doći sa ciljem da ostvari što bolji rezultat. Međutim, bodovi iz ovog meča su nam izuzetno bitni i preko potrebni kako bismo uhvatili priključak sa ekipama iz gornjeg dela tabele, odnosno napravili barem jedan iskorak ka ostvarivanju našeg cilja, izjavio je Marko Putinčanin, da bi potom Lazar Zličić dodao:

– Očekuje nas težak meč, u kojem su bodovi jednako potrebni nama koliko i njima. Međutim, činjenica da se utakmica igra na našem stadionu u Novom Sadu obavezuje nas da pružimo maksimum i osvojimo tri boda, a moja želja je da sutra napokon otvorimo meč u prvom poluvremenu, jer smatram da bi nam to mnogo pomoglo da do kraja dođemo do pobede. Nadam se da će tako i biti.

Utakmica između Vojvodine i Rada igra se sutra od 17 sati na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po cenama od 200 (zapad) i 100 dinara (istok i sever). Karte za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter