1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMCI KVARE PLANOVE CRVENO-BELIMA: Bundesligaš ‘preotima’ Zvezdi veliku letnju želju (FOTO)

Objavljeno: 04.04.18 u 17:47

Crvena zvezda je već polako počela da kuje planove za letnji transfer period, a nekoliko imana već su i obelodanjena javnosti.

Pored imena Djeana Melega i Nemanje Nikolića, na stadionu „Rajko Mitić“ ponovo su se zagrejali za nekadašnjeg kapitena Darka Lazovića koji se ove sezone nije naigrao u Đenovi.

Crveno-beli želeli su da iskoriste situaciju oko nekadašnjeg reperezntativca Srbije, na kojeg trener Davide Balardini ne računa ozbiljno u budućnosti, međutim Zvezda nije jedina koja bi rado videla Lazovića u svojim redovima.

FOTO: STARSPORT

U poslednje vreme počele su špekulacije da se za krilnog napadača „grifona“ interesuju pojedini italijanski klubovi, a danas sa „čizme“ stiže informacija i o interesovanju iz Nemačke.

Prema pisanju italijanskih medija za usluge Lazovića ozbiljno je zainteresovan Hanover i očekuje se da ovaj Bundesligaš već u junu pošalje zvaničnu ponudu u Liguriju.

Čačaninu važeći ugovor sa Đenovom ističe u leto 2020. godine, a sigurno da nemačkom klubu ovo predstavlja mnogo manji problem nego li Zvezdi, pošto su finansijski dosta moćniji.

Lazović je u Đenovu stigao 2015. godine iz redova Crvene zvezde, a na leto ćemo saznati koja je njegova naredna destinacija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter