0
Domaći fudbal

FOTO: ATACANTE CUP

ATACANTE CUP 2018: Kakav dan za decu OFK Beograda, savladana je Crvena zvezda! (FOTO)

Objavljeno: 03.04.18 u 20:42

Prvi meč današnjeg programa Atacante Cup-a odigrale su ekipe FK Crvena Zvezda – FK Atakante Rakovica 1-1.

Igralo se veoma ujednačeno tokom čitavog susreta, do vođstva je stigla ekipa Crvene zvezde da bi domaćin brzo uzvratio golom.

Drugi meč bio je znatno uzbudljiviji, snage su odmerili Čelsi Hong Kong i FK Atakante Rakovica 1-0. Ekipa Čelsi Hong Kong povela je sjajnim udarcem Henrija i uspela da zadrži vođstvo do kraja utakmice. Meč su obeležili golmani obe ekipe sjajnim reakcijama.

Pre početka utakmice u ime domaćina FK Atakante, predsednik kluba Mihailo Jovanović uručio plaketu treneru Čelsija Čedomiru Mijanoviću i njegovom asistentu Geriju u znak zahvalnosti za dolazak i učešće na drugom Atacante kupu u Beogradu.

Treći meč na stadionu FK Rakovice bio je stari beogradski derbi koji je pripao OFK Beogradu rezultatom 2-0. Spretniji i spremniji tokom čitavog meča bili su klinci sa Karaburme od uzdanica Crvene zvezde. Uz dva postignuta pogotka pogodili su još tri puta okvir gola crveno-belih, tako da je pobeda mogla biti i ubedljivija.

Čukarički je bio bolji za gol od ekipe Rada, konačan rezultat meča bio je 1-0.

Trećeg takmičarskog dana tri ekipe (Čukarički, O11 i Rad) će rešavati ko će zauzeti prvu poziciju u grupi B i plasman u finale.

Najbolja utakmica dana bila je meč između ekipe FK 011 i FK Zemun. Viđeno je pet golova, sijaset šansi. Tim 011 dva puta je vodio, 1-0 i 2-1, da bi Zemun uzvraćao brzim golovima. Na kraju zaslužena pobeda ekipe FK 011 od 3-2 i najava plasmana u finale. Za to će im biti dovoljan i bod u poslednjem meču grupe B.

– Zahvaljujemo se svim akterima na fer i korektnoj igri i ponašanju. Nastavljamo u istom ritmu do kraja manifestacije, rekao je Mihailo Jovanović, organizator i predsednik FK Atakante.

FOTO: ATACANTE CUP
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter