12
Domaći fudbal

ŽEŠĆE NEGO IKADA: Vojvodina izdala saopštenje – optužbe da rezultate kreiraju sudije, lobiji i kladionice! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.18 u 16:40

Veoma buran period za srpski fudbal, pogotovo kada se radi o domaćem šampionatu.

Sem ‘večitih rivala’, ima još aktera koji su nezadovoljni trenutnom situacijom u Superligi.

Jedan od izrazitih jeste Vojvodina koja će podneti žalbu Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije i posle ovog kola, u kojem je remizirala rezultatom 1:1 na gostovanju Radničkom iz Niša. Ovaj meč je napustio trener Vojvodine Ilija Stolica nakon crvenog kartona koji je pokazan gostujućem igraču, a Vojvodina je danas izdala saopštenje uz video snimak sa greškama sudija:

– Fudbalski klub Vojvodina izražava svoje javno nezadovoljstvo povodom suđenja arbitra Bojana Nikolića na utakmici 29. kola Super lige Srbije između Radničkog i Vojvodine u Nišu.

Na fudbalskoj utakmici 29. kola Super lige Srbije u Nišu između FK Radnički i FK Vojvodina, gledali smo još jedan praznik bruke i besmisla srpskog fudbala, u režiji delegirane sudijske trojke na čelu sa sudijom Bojanom Nikolićem.

Opet nepostojeći penal, opet zapanjujući kriterijumi za žute i crvene kartone, golovi iz ofsajda, seckanje igre… Ni razbijena glava nije bila razlog za crveni karton!

Nismo izgubili utakmicu, a obraćamo se sportskoj javnosti Srbije sa pitanjem: dokle ćemo ćutati i gledati kako rezultate kreiraju sudije, lobiji i kladionice, umesto fudbalera na terenu? Svi to znaju i sve ćute! Zašto?

Ovo je četvrta utakmica zaredom između FK Radnički i FK Vojvodina na kojoj je FK Vojvodina brutalno i namerno oštećena. Na žalbu koju smo podneli Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, u vezi sa suđenjem na utakmici protiv FK Crvena zvezda, još uvek se niko nije oglasio.

Podnećemo žalbu na suđenje i na ovoj utakmici. Sa dokazima. “Ako laže koza, ne laže rog”, pokazuju snimci sa utakmice.

Ukoliko ne bude nikakve reakcije Sudijske komisije FSS, zadržavamo pravo na drugačije inicijative u cilju zaštite srpskog fudbala od svima znanog sramnog suđenja, stoji u saopštenju koje je potpisao Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina.

(Izvor: YouTube/Fk Vojvodina)

0
0

12 Komentara

  1. Svasta ima u srpskom fudbalu ali ovo sta radi ovaj sudija Nikolic treba normalan covek koji voli fudbal da
    svari u zelucu. Ali sta se tu moze kada vecina komentara koje procitah kazu da je to normalno i uporedjuju to sa svteskim fudbalom. Kakvi komentari su tu vise potrebni jednostavno treba zaboraviti na srpski fudbal.
    Predpostavljam da ce a izvesno vreme fudbal u Srbiji da igraju samu sudije iz Vojvodine prtiv sudija iz RIS-a
    i tako nesto.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvarno ste dosadni sa tim kukanjem i primedbama na sudjenje.kao prvo vojvodina je na 8 mestu.sudije vam za to nisu krive.kada je nesto u vasu korist.tada se neoglasavate.nebitno koji je klub ista prica.ako neko misli da se namesta neka to i dokaze.a ne samo da se prica bez veze.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ово је фудбал госп Столица, и ту је ( као и у политици ) сам људски шљам, и њима влада само новац! НАРАВНО ДА ЈЕ СВЕ НАМЕШТЕНО, и то у сваком спорту, а посебно фудбалу, како код нас, тако и свугде у свету где се шутира „бубамара“, и ви то добро знате…дакле, немојте ту да плачете, него се или прилагодите, или мењајте професију!

    0
    0
    Odgovori
  4. To je taj Ilija Stolica, i pomoćnik mu Aleksandar Linta. Poštenjačina koji se zakleo da neće više da ima ništa sa srpskim fudbalom, pa se polakomio na novosadske pare. Koji je isteran iz Partizana zbog odavanja klupskih tajni. Koji se maže ratničkim bojama i provocira sudije, protivničke igrače i službena lica tokom utakmice. Čiji igrači ubacuju lopte u teren i valjaju se po terenu da bi ukrali koji sekund. Pravi licemer. On je taj koji je slika i prilika ne samo srpskog fudbala, već i Srbije uopšte. Glumac i spiner. Ipak, za većinu stvari je u pravu, ali nije ON taj koji ima pravo da se nešto buni, jer je i sam deo te prljave igre.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter