0
Evropske lige

FOTO: Zlatan Ibrahimović

ZLATAN U SENCI PRIČE O POKUŠAJU SAMOUBISTVA: Njih dvojica su danas ‘oborili’ fudbalske medije širom sveta (FOTO)

Objavljeno: 01.04.18 u 00:10

Zlatan Ibrahimović je prvo postigao fantastičan pogodak za 2:3, a potom i u zaustavnom vremenu doneo svom LA Galaksiju pobedu nad gradskim rivalom Los Anđelesom od 4:3, ali je ipak Ibrin debi prošao u nešto manjem stanju ekstaze od očekivanog.

Velikog udela u tome ima i priča o Pelaju Novu, 27-godišnjem fudbaleru Albasetea koji je ranije danas pao sa terase svoje hotelske sobe koja se nalazila na trećem spratu.

On je prevežen u bolnicu, nije životno ugrožen, ali je stanje ozbiljno s obzirom na težinu povreda.

Kroz medije i društvene mreže nedugo potom počela je da se promalja priča o navodnoj depresiji kroz koju je Novo prolazio, zbog  čega je, nezvanično, pokušao sam sebi da oduzme život.

Srećom, bar prema trenutnim informacijama stanje je stabilno, te se očekuje da Novo preživi, mada je pitanje da li će moći da se vrati igranju fudbala.

Podsećamo, 2009. godine život je sebi oduzeo legendarni nemački golman Robert Enke bacivši se pod voz, da bi 2011. legendarni Velšanin Gari Spid odlučio da život okonča vešanjem.

No, Zlatan, čovek koji je nakon izuzetno teške povrede u poznim godinama, te relativno neuspešnog povratka na teren u dresu Mančester Junajteda, je odlučio da pokaže večeras svu „snagu“ volje i na najbolji mogući način navijačima vrati veru u onaj pravi, lepi fudbal koji svi toliko volimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter