0
Domaći fudbal

PRVA LIGA SRBIJE: ‘Petarda’ Kragujevčana, poraz lidera i pobeda Bežanije

Objavljeno: 01.04.18 u 19:28

Dosta uzbuđenja donelo je 19. kolo PLS, još jednu ‘petardu’, pregršt golova, ali i čak pet penala na sedam do sada odigranih utakmica.

Najzanimljivije bilo je u Kragujevcu, a iznenađenje je priredio Temnić savladavši prvoplasirani Dinamo.

Jedan od derbija PLS odigrali su nekadašnji superligaši Radnički iz Kragujevca i Jagodina. Crveni đavoli bez mnogo muka su očerupali ćurane, a najzaslužniji za ubedljivu pobedu bio je Aleksandar Varjačić koji je tri puta zatresao mrežu gostiju. Varjačić je mrežu Jagodinaca zatresao u 18, 32 i 50. minutu, Milan Ilić upisao se u strelce u 45. minutu, a konačan rezultat postavio je Vićentijević u 84. minutu.

Bežanija je u Pirotu slavila sa 2:0, strelci su bili Radovanović sa bele tačke u 8. minutu, dok je Gojkov nakon odbitka sjajnim volejem sa oko dvadeset metara poslao loptu iza leđa golmana Radničkog za 0:2.

Fudbaleri Teleoptika odigrali su nepopularnih 0:0, sa ČSK Pivarom, ekipom kojoj je ovo drugi remi bez golova za redom.

Najzanimljivije bilo je u Paraćinu, gde je Temnić 1924 dočekao Dinamo iz Vranja i napravio iznenađenje. Vranjanci su poveli golom Stevanovića u 24. minutu, devet minuta kasnije poravnao je Pavlović, a konačnih 2:1 iz penala delo je Igor Pavlović.

Kompletni rezultati 19. kola PLS su:

Proleter – TSC 2:2 (1:1)
Radnički – Bežanija 0:2 (0:1)
Temnić 1924 – Dinamo 2:1 (1:1)
Sloboda – Budućnost: 0:2 (0:1)
Inđija – Metalac 1:0 (0:1)
Radnički KG – Jagodina 5:0 (3:0)
Novi Pazar – Sinđelić (U TOKU)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter