0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ozbiljan udarac na Partizanovu kasu!

Objavljeno: 01.04.18 u 10:12

Godinama unazad srpski klubovi se u poslednji čas spasavaju sankcija od strane UEFA kada su u pitanju finansijska poslovanja, pošto su zbog brojnih propusta iz prošlosti pod budnim okom kontrolora.

Kako je HotSport i najavio, Partizan je u petak rešio gorući problem i obeštećenjem koji je uplatila Fiorentina od 1,5 milion evra za Dušana Vlahovića pokrio dugove. 

Ipak, kako saznajemo, pored toga je moralo da bude dodato još novca, pošto su urgentna potraživanja iznosila dva miliona evra!

Za plaćanje poreza državi izdvojeno je 800.000 evra, plaćene su rate za Sejdubu Sumu Slovau iz Bratislave, određena potraživanja koja je imao Vesterlo iz kog je stigao Nemanja Miletić... Dugovalo se i bivšim igračima, koji su ranije pristali na reprogram.

Ostaje da čitavu dokumentaciju polovinom aprila pročešlja komisija FS Srbije zajedno sa ostalim potencijalnim učesnicima u evrokupovima naredne sezone, a potom da obavesti kolege iz UEFA, koje bi tokom maja trebalo da daju „zeleno svetlo“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter