0
Evropske lige

ZAPAŽEN I U TURSKOJ: Zvezdina neostvarena želja niže odlične partije u dresu Antalije

Objavljeno: 31.03.18 u 18:35

Vezista Antalije Milan Jevtić pružio odličnu partiju u pobedi svog tima, a prilikom izlaska iz igre ispraćen ovacijama domaćih navijača

Kvalitet pre ili kasnije dođe do izrazaja, a svojih „pet minuta“ polako koristi Milan Jevtović koji potvrđuje da je Crvena zvezda omanula sto nije izdvojila 700.000 evra i dovela ga u svoje redove.

Antalija će na leto traziti svakako veću sumu pošto je vezista pruža odlične partije, a danas je asistirao kod prvog gola Maikona u pobedi svog tima protiv Burse (2:0). Za predstavu je prilikom izlaska iz igre u 73. minutu, ispraćen ovacijama sa tribina.

– Osećaj je fascinantan, a pobeda bitna za ulazak u mirnu luku pred finiš sezone. Dobri rezultati su nam pomogli da dođemo nadomak cilja i sada guramo samo napred – izneo je Jevtović impresije za HotSport.

Krilni napadač se ustalio u najboljem timu posle povratka iz Rozenborga, gde je bio jedan od najzaslužnijih u osvajanju titule prvaka Norveške.

– Nastavio sam da radim jako, strpljivo čekao i iskoristio ukazanu priliku. Ova ekipa Antalije ima kvalitete da u nastavku trke bude još bolja i nadam se da ću nastaviti uspon – poručio je na kraju uz osmeh Jevtović.

Srbin gura Antaliju prema opstanku u Turskoj, a poslodavci trljaju ruke čekajući berićetan letnji prelazni rok.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter