0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NOVA BURA OKO SUĐENJA: Stolica usred meča u Nišu napustio klupu Vojvodine, nije se pojavio ni na konferenciji

Objavljeno: 31.03.18 u 19:15

Retka su kola u Superligi Srbije koja nisu donela ni jednu pritužbu na račun suđenja, a izutetak nije bilo ni ovonedeljno.

Fudbaleri Radničkog i Vojvodine remizirali su na „Čairu“ rezultatom 1:1, a Novosađani su od 50. minuta na ovom meču igrali sa igračem manje pošto je tom prilikom isključen Vinsent Eze, zbog rasprave sa defanzivcem Nišlija Radošem Bularovićem.

Trenera gostiju Ilija Stolica je upravo kod ove situacije izgubio živce, a sve je eskaliralo u 74. minutu kada je dosuđen jedanaesterac za Radnički koji ipak nije uspeo da realizuje Milan Pavkov. Nakon ove situacije sudija susreta Bojan Nikolić doneo je još neke diskutabilne odlike koje se nisu svidele Novosađanima, nakon kojih je trener Stolica odlučio da napusti klupu pre okončanja utakmice.

Šef stučnog štaba Vojvodine nije se pojavio ni na konferenciji posle utakmice, gde ga je zamenio njegov pomoćnik Aleksandar Linta, koji je kao i čitavo rukovodstvo kluba bio veoma nezadovoljan arbitražom na ovom susretu.

– Zahvaljujem se Radničkom na gostoprimstvu i moram da pohvalim njegove igrače za fer i korektnu igru, a ovo što ću potom reći nije upereno protiv njih. Takođe, moram da izazim zahvalnost i igračima Vojvodine na fantastičnoj igri, jer jednostavno, u ovakvim uslovima, bilo je nemoguće izdržati da se ne primi gol. Nadam se da su to svi videli i sami, a ovaj remi, koji doživljavam kao pobedu, je nešto što smo zaslužili. Osvrnuo bih se i na nešto što se desilo na kraju utakmice, što na neki način oslikava i stanje u srpskom fudbalu, a to je činjenica da se sudija povredio. Sada ne znam da li će uopšte biti nastavljeno prvenstvo, jer ne znam da li će neko biti kadar da ga zameni u toj ulozi – izjavio je Linta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter