0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEANDREA TAVAMBA: Reprezentacija je velika stvar za mene, to sam čekao 18 godina

Objavljeno: 31.03.18 u 19:49

Prvi put od kako je postao senior, stasiti napadač je dobio reprezentativni poziv.

Preporučile su ga selektoru Kameruna veoma dobre partije u Partizanu ove godine.

Od kako je stigao u Beograd, karijera Leandra Tavambe ide uzlaznom putanjom. Sem što je uglavnom standardni prvotimac u klubu, Tavamba je dobio nacionalni poziv i na debiju za Kamerun takođe bio starter.

– To je velika stvar za mene, ne samo za karijeru, već pre svega za mene lično… Bilo mi je potrebno 18 godina da bi san postao stvarnost i samo mogu da prenesem reči oduševljenja sa željom da tako nastavim da radim, da bih i dalje bio u dobroj formi za sledeći poziv. Moja porodica je presrećna zbog svega što mi se dešava u Partizanu kao i debiju za reprezentaciju. Dobijao sam mnogo poruka podrške, a posebno od mojih saigrača u Partizanu koji su mi po povratku u Srbiju uz stručni štab i zaposlene čestitali na debiju kao i na novoj poziciji. Bili su pozitivno iznenađeni što sam debitovao u veznom redu, kazao je Tavamba za klupski sajt.

Miljenik navijača Partizana je danas bio strelac na utakmici sa Bačkom koji je pripao šampionu Srbije, rezultatom 2:1.

– Peta uzastopna pobeda i veoma važan niz za nastavak sezone. Drago mi je da smo i posle reprezentativne pauze pokazali da kod nas ništa nije slučajno, da je sve što se dešavalo bila mala rezultatska i psihološka kriza i da je Partizan uvek Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter