0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ ‘MITROVIĆ’: Otvorio se novi front – iz Fudbalskog saveza Srbije munjevito odgovorili Slaviši Jokanoviću

Objavljeno: 30.03.18 u 16:56

Nakon ljutitih reči Slaviše Jokanovića, nije se dugo čekalo na odgovor nekoga od predstavnika fudbalske reprezentacije Srbije.

Oglasio se Milan Obradović, pomoćnik Mladena Krstajića u stručnom štabu nacionalnog tima ‘orlova’, koji je ubeđen da se Jokanović nije čuo ni sa kim u vezi minutaže Aleksandra Mitrovića.

– Siguran sam da o Mitroviću gospodin Jokanović nije razgovarao sa predsednikom Saveza, kao ni sa selektorom, ni članovima stručnog štaba. Da li je možda pričao sa nekim drugim, to već ne znam.

– Bez obzira na to, valjda je normalno da je interes reprezentacije Srbije važniji od bilo kog ličnog ili klupskog interesa – rekao je Obradović za ‘Informer’.

Mitrović je inače u drugoj utakmici protiv Nigerije postigao dva gola za trijumf Srbije od 2:0 u Londonu.

– Idemo na Svetsko prvenstvo, valjda svi želimo da se tamo ostavi što bolji utisak i napravi što bolji rezultat. Sve što radimo, radimo sa tim ciljem – podvukao je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter