8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNO NA ‘MARAKANI’: Želje Nikolić i Meleg, ali tu nije kraj, dolazak ovog momka bi bacio Delije u trans

Objavljeno: 29.03.18 u 16:43

Uprava Crvene zvezde uveliko pravi spisak potencijalnih pojačanja u junu, a njihov dolazak diktiraće finansije, ali i želja pojedinaca da se vrate.

Prva želja je veziste Dejan Meleg o čemu je HotSport već pisao. Drugi ‘pik’ je napadač Spartaka iz Subotice Nemanja Nikolić, a sada se pominje i treće ime – Darko Lazović.

Sjajni dribler nije više standardan u Đenovi, dobija šansu, ali je više puta ove sezone bio van tima nego u njemu. Sve se više spekuliše o tome da bi Đenova i Darko Lazović mogli da se rastanu već u junu, iako je Čačanin ugovorom vezan do 2020. godine.

To bi mogla da pokuša da iskoristi Crvena zvezda i u slučaju da Lazović postane slobodan igrač pokuša da ga dovede. Kako HotSport saznaje, Darko Lazović je velika želja crveno-belih i bio bi pun pogodak ako bi se klub borio za ulazak u Ligu šampiona.

FOTO: STARSPORT

Ipak, problem bi mogao da bude taj što ima zainteresovanih klubova i u Italiji, a oni su finansijski snažniji od lidera srpskog šampiona. Ko zna, možda ljubav prema Zvezdi na kraju pobedi, ali pre toga Đenova mora da odluči da joj Darko Lazović više nije potreban.

0
0

8 Komentara

  1. Tesko da ce Lazovic u Zvezdu, posle sikaniranja od strane Terze. Klubu jeste bolje napreduje, ali ima na svakom koraku one koji bi da ga zgaze, pre svega bivse zvezdasa Vasiljevic, Mijailovic. I veliki pucaju stotine miliona pa grese u pojacanjima, svi duguju. Ove zime jeste slabo odradjen prelazni rok, delom krivicu snosi i Milojevic koji je rekao da mozemo bez „pleja“.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada iz Zvezde ode ovaj nesposobni menadžment i klub se privatizuje, onda možemo pričati o nekom napretku Zvezde! Zašto su nesposobni?! Zato što su poslednje 3-4 godine doveli stotinak prslih stranaca, stopostotnih transfer promašaja (od kojih se samo menadžment finansijski okoristio). To je jasno kao dan! Upropastili su na desetine mladih zvezdinih igrača, koje su pustili niz vodu, i nisu im pružili šansu! Izgubili su prvenstvo i kup, prošle godine. Zbog loše odrađenog zimskog prelaznog roka, ispali smo iz lige Evrope i nacionalnog kupa! Veliko je pitanje kako će Zvezda i ove godine završiti prvenstvo?! Ima li logike prićati o ovom prslom menadžmentu?!

    0
    0
    Odgovori
    • Fino.. samo jedna stvar, ta ista uprava je napravila sa tim transfer promasajima najbolji rezultat u poslednji 10-15 godina. Iz te Evrope iz koje smo ispali, ispali smo u odmakloj fazi takmicenja, takodje, klub nije vise u dugovima od 50+ miliona vec u dugovima od 20-25miliona.. sredjeni pomocni tereni, ulozene velike pare u omladinski skolu, iz koje ce dolaziti veliki talenti.. stadio je renoviran..
      Pored svih tih stvari, ti si se uhvatio za najnebitnije stvari trenutno.

      0
      0
      Odgovori
      • Sada sam siguran da sam pogrešio i ja ti se izvinjavam! Vidim iz priloženog naručenog pamfleta, da si imao uvida u finansijsko i poresko poslovanje i reviziju, u Zvezdi. Ti verovatno radiš za „Deloit i Tuš“, ili neku sličnu konsalting agenciju! Potpuno si me uverio u ispravnost ovih tričavih stotinak transfer promašaja, sa beračima banana i azilantima, iz Afrike i Južne Amerike! A, to što su kriminalno loše odradili ovaj zimski prelazni rok i što smo ispali iz Evrope i nacionalnog kupa, to nema nikakve veze! Ispali su i drugi! Život teče dalje! Sada ćemo mi dovesti jednog strašnog centarfora iz Kolumbije, mislim da se zove Muriljo. Toliko je dobar da celog života ide s pozajmice na pozajmicu! Ne trebaš ubuduće kontrolisati finansijsko i poresko poslovanje Zvezde, jer ja ti verujem na časnu reč i znam da je tu sve transparentno!

        0
        0
        Odgovori
        • A ja tebi verujem, jer sam siguran da si ti imao uvid u Zvezdine finansije…
          U tu istu Evropu smo uvedeni prvi put posle koliko godina ?! Ja bih želeo da Zvezda bude prvak Evrope ponovo, ali nije realno…
          Korak po korak.

          0
          0
      • Najveći štos ovoga „Kad porastem biću Zvezdan Terzić“ (odnosno kengur), je što decidirano kaže: da su „uložene velike pare u omladinski skolu, iz koje će dolaziti veliki talenti“. Izvini druže kengure, da li mi mislimo na isti klub?! Ako ti takođe misliš na Zvezdu, reci mi kada je neki omladinac Zvezde dobio priliku u prvom timu?! To je bio samo Grujić i niko više, a to je malo! Zašto ne dobijaju šansu?! Pa, zbog toga što moraju igrati razni azilanti i berači kokosa a našu decu puštaju niz vodu! Gde su veliki talenti iz prošle godine Romanić, Vučićević i Stojanović?! Nigde! Ovi iz menadžmenta i ne znaju za njih! Kada su oni dobili šansu?! Odgovor: Nikada! Takođe ove godine šansu još nisu dobili Dejan Joveljić i Veljko Nikolić, niti će je ikada dobiti! Ivan Adžić, biser srpskog fudbala, dobija šansu na kašičicu, po 3-4 minuta! A, Adžić je izmislio fudbal za tamo nekog rezervistu iz Olimpijakosa, izvesnog Bena igrača sa dve leve noge! Druže kengure, kao što vidiš ulaganje u omladinsku školu je samo bacanje prašine u oči, Zvezdi ona ništa ne treba, jer je u Zvezdi na snazi pogubna filozofija „Stranci nemaju alternativu“!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter