0
Evropske lige

KINEZI ‘PRECRTALI’ ITALIJANE: Prvo Boaći ostao bez trenera, a sada Inter bez vlasnika!

Objavljeno: 29.03.18 u 15:35

Taman kada su se navijači Intera ponadali da je njihov klub u dobrim rukama, usledila je neverovatna vest.

Inter kao da je uklet. Masimo Morati prodao je Inter Eriku Tohiru, ali se ovaj biznismen nije dugo zadržao na ‘Đuzepe Meaci’ i pre dve godine prodao je ‘neroazure’ kineskoj kompaniji ‘Suning’. Sada 22 meseca kasnije i Kinezi žele da napuste Milano i prodaju svojih 68,55 posto akcija. Cena je 600 miliona evra, te se spekuliše da će prodaja Intera biti sporta i teška, te i da bi rezultati kluba mogli da skrenu s pravca ka Ligi šampiona.

Navijači su za povratak Masima Moratija, ali teško je da Italijan ima novac koji može da zadovolji Kinezi. Italijanski mediji spekulišu o tome i da je razlog za odlazak Kineza na višem nivou, jer je kompanija ‘Suning’ iz Interovog bratskog kluba Đangsua otpustila dvojicu Italijana, sportskog direktora Valtera Sabatinija i trenera Fabija Kapela.

Podsetimo, Đangsu Suning je pre sedam dana platio Zvezdi 5,6 miliona evra za Ričmonda Boaćija. Napadač iz Gane još uvek nije debitovao za kineski tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter