3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan još jači – crno-beli sa dvojicom igrača jači pred duel u Bačkoj Palanci

Objavljeno: 29.03.18 u 10:17

Ovog vikenda se nastavlja takmičenje u domaćem šampionatu.

Aktuelni prvak će u subotu od 15.30 gostovati ekipi Bačke.

Tokom reprezentativne pauze povrede su zalečili desni bek Miroslav Vulićević i štoper Milan Mitrović.

Bliži se nastavak trke za bodove, a naredna stanica Partizana u subotu je Bačka Palanka i gostovanje Bačkoj. Od srede se polako kompletirao crno-beli pogon, a danas trener Miroslav Đukić treba da ima sve reprezentativce na okupu, a kako saznaje HotSport u takmičarski pogon su se vratila dva defanzivca. Tokom reprezentativne pauze povrede su zalečili desni bek Miroslav Vulićević i štoper Milan Mitrović.

Dva bitna igraca iz poslednje linije treba za dva dana da budu u timu kao i Zoran Tošić. Vezista se oseća dobro radio je punom parom u prthodnom periodu i svakako je potreban ekipi u finišu sezone na dva domaća fronta.

Partizan je imao proveru protiv Radnika u Bjeljini (1:0), a posle sedam meseci pauze na terenu se pojavio Nebojša Kosović.

0
0

3 Komentara

  1. Против бачке може да брани тавамба а да шпица игра милетић,та утакмица је давно договорена.Ко смије да се супростави ногометсшима партизана????

    0
    0
    Odgovori
  2. Зар није довољан ФСС,Судије,и Држава…?????То су појачања за партизан протеклих 30 година…На тај начин су узели преко 10 титула.Докле више?????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter