5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA U HUMSKOJ: Ponavlja se slučaj Ljajić – Tošić, Junajted kupuje igrača Partizana?! (FOTO)

Objavljeno: 29.03.18 u 13:24

Crno-beli bi već na leto mogli da naprave još jedan veliki posao.

A prema pisanju engleske štampe, saradnja bi ponovo mogla da se uspostavi sa Mančester Junajtedom.

Pravo iz Mančestera stiže vest da je Junajted veoma zainteresovan za Partizanovog mladog štopera, Svetozara Markovića koji je ove godine debitovao u crno-belom dresu. Kako ‘Evening News’ iz Mančestera tvrdi, isti čovek koji je ‘odveo’ Adema Ljajića i Zorana Tošića na Old Traford, skaut Budimir Vujačić, Đavolima je preporučio i Markovića.

A u Junajtedu su bili itekako zadovoljni onim što su videli kod mladića koji u poslednje vreme zbog povreda u defanzivnoj liniji Partizana sve češće dobija priliku.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Šta je tu bomba? To što će veliki klub da odvede za male pare još jednog mladog igrača kao što je bio i slučaj sa Pantićem, Živkovićem, Milenkovićem,Markovićem, Mitrovićem…. bomba bi bila da neko iz Junajteda dodje Partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo, zasto tolika frk aoko jedne obicne vesti da se MUtd interesuje za decka Naprosto, to je normalan sled, ko vredi zavredi paznju_ da ga pocnu da prate.Dug je put do ponude,vrlo dug.
    Sa druge strane, Partizan ne bi sad da se prodaje kao mala maca, umilna pudilca,pa da pokazuje znakove srece zbog toga nego da hrabro izadje i kaze OBIJTE SVI OD DETETA!Nije za prodaju I TACKA! i ODBACITI SVAKI POKUSAJ DA SE I PREGOVARA O PRODAJI DECKA.
    A sto se tice momka…ehe, bice to stvarno Ramos of Serbia! Izvanredno igra, superfizicki spreman , a i zanosno je lep,kao marketinska zvezda! I te kako se i to gleda. Sveto,lepotane, ne daj da te zavedu lovom, majstore. Cvrsto na nogama i samo rad,rad i sjajne igre vode ka zvezdama!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter