0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON SPEKTAKLA USLEDIO ŠOK: Noć posle utakmice sa Partizanom opljačkane prostorije Radnika

Objavljeno: 28.03.18 u 21:53

Prethodne subote u Bijeljini je održan pravi fudbalski praznik, pošto je ekipa Partizana prvi put gostovala u ovom gradu nakon punih 15 godina.

Utakmica između Radnika i crno-belih privukla je na stadion oko 3.500 gledalaca, koji tokom susreta sa šampionom Srbije napravili sjajnu atmosferu.

Ipak narednog jutra usledio je pravi šok za klub iz Republike Srpske, pošto su u noći između subote i nedelje obijene prostorije fudbalskog kluba Radnik, a tom prilikom nepoznati počinioci su odneli dva kompjutera i laptopa.

Iz kluba sumnjaju da su provalnici tragali za novcem od ulaznica sa utakmice protiv Partizana, a prema njihovim rečima još uvek se utvrđuje da li još nešto fali.

– Još proveravamo kompletnu klupsku dokumentaciju kako bismo proverili da nešto ne fali. Nije nam drago što nam se desilo ovo jer ovde imamo ispravnu priču, ali nekim ljudima očito ništa nije sveto, a kamoli FK Radnik-, rekao je sekretar Radnika Nebojša Tomić za “Faktor.ba”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter