0
Fudbal

FOTO: FS Srbije

UEFA POTVRDILA: Srbija obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo!

Objavljeno: 27.03.18 u 14:30

Kako je juče i najavljeno, Evropska fudbalska asocijacija kaznila je veliki administrativni propust Ukrajinaca i za „zelenim stolom“ dodelila Srbiji tri boda.

Naša kadetska reprezentacija poražena je od Ukrajine sa 2:1, u meču drugog kola kvalifikacionog turnira za EP koji se odigrava u Češkoj, međutim na ovom susretu za našeg rivala nastupila su čak trojica fudbalera koji su bili pod suspenzijom zbog kartona.

Čelnici UEFA odmah su uočili ovu neregularnost, pokrenuli postupak protiv Ukrajinaca, a danas su i zvanično registrovali meč sa 3:0 u korist Srbije.

Sa ova tri boda ekipa Ivana Jevića je obezbedila plasman na šampionat „starog kontinenta“ koji će se održati u Engleskoj, bez obzira na ishod današnje susreta poslednjeg kola sa Španijom.

Susret „orlića“ i „crvene furije“ na programu je danas od 14:30 časova, i ovaj duel odlučiće o pobedniku grupe. Srbija uoči ovog meča ima dva boda više od Španije.

Podsećamo, plasman na Evropsko prvenstvo obezbeđuju pobednici grupa, ali i sedam najboljih drugoplasiranih timova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter