0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI PORAZ POSLE ŠEST MEČEVA: Minimalna pobeda Italije nad Đorovićevim izabranicima

Objavljeno: 27.03.18 u 20:31

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je sa 1:0 od Italije u prijateljskom meču odigranom na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Srbija je u ovaj susret ušla nakon šest vezanih pobeda, zbog čega zauzima prvo mesto u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Takođe, ni Italijani, inače domaćini naredne smotre najboljih mladih timova Evrope, nisu u slabijoj formi pošto na pet mečeva imaju pet pobeda, pa su definitivno bili „rival po meri“ našoj selekciji.

Početak meča doneo je inicijativu naše selekcije, ali Jovićev pokušaj asistencije u trećem minutu niko nije ispratio. Italijani su prvu priliku imali u 15. minutu, kada je Parađini neprecizno šutirao, a u 20. minutu kapiten Azura Mandagora šutirao je pored gola iz izgledne situacije.

FOTO: STARSPORT

Na isteku pola časa igre, Uroš Račić je zamenio povređenog Vukašina Jovanovića, da bi praktično u narednom napadu udarac Pantića Audero uspeo da ukroti. Mogao je Audero da bude i tragičar, ali je u poslednjem momentu uspeo da sačuva loptu pod pritiskom Jovića. 

Italija je pripretila početkom drugog poluvremena, a do vođstva su stigli preko Vida, koji je odličnim udarcem zatresao mrežu Srbije.

FOTO: STARSPORT

Nastavili su Italijani u tom stilu, pritisak je umalo rezultirao i drugim golom, ali je Vido bio neprecizan, a Ivan Šaponjić je, nakon ulaska u igru, mogao da poravna, ipak bez sreće.

Na kraju, posle šest pobeda, izabranici Gorana Đorovića poraženi su rezultatom 1:0.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter