0
Fudbal

FOTO: FS Srbije

MLADEN KRSTAJIĆ: Očekujem dobru reakciju protiv Nigerije!

Objavljeno: 26.03.18 u 12:48

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas u Londonu igra drugi prijateljski meč u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Poraz od Maroka u Torinu je arhiviran, po rečima selektora Mladena Krstajića ekipa dobro trenira i sada se reakcija čeka protiv neugodinih Nigerijaca.

-Nigerija je nedavno pobedila Poljsku u gostima, gol je postigla iz jedanaesterca, a radi se o čvrstoj ekipi koja ima veliki broj igrača koji nastupaju u evropskim klubovima.Očekujem dobru reakciju naših igrača i mislim da uz dobru koncentraciju i zahteve koje budu imali na samom terenu verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat – istakao je Mladen Krstajić i nastavio:

-Ima igrača koji su imali punu minutažu u prethodnom meču, ali svi su spremni i orni za utakmicu sa Nigerijom. Dobra je atmosfera, dobro su odradili trening, tako da sam zadovoljan ambijentom i organizacijom kako na terenu, tako i van njega. Imamo atmosferu u reprezentaciji koju želimo, ono što smo očekivali i što je preduslov za dobar rad. Zbog svega navedenog očekujem dobru reakciju u meču sa Nigerijom, da ostvarimo dobar rezultat koji nije u prvom planu, ali opet ponavljam kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno.

Dušan Tadić se još jednom osvrnuo na poraz od Maroka.

-Rekao sam posle meča da imamo novi sistem, drugačije zahteve i da treba tome da se prilagođavamo a zbog toga i služe ovakve utakmice.Mislim da smo dovoljno intelegentni, upoznati smo sa onim što se traži od nas i siguran sam da ćemo se lako adaptirati na neke stvari. I Maroko i Nigerija nam služe da se uigramo za ono što najvažnije, a to su mečevi na Svetskom prvenstvu.

Potom je ‘desetka’ Sautemptona govorila o narednom protivniku Nigeriji.

-I Maroko i Nigerija su dobre selekcije, ne bi bile na Svetskom prvenstvu da nisu to kvalitetom zaslužili. Nigerija ima dosta dobrih igrača, očekuje nas veoma teška utakmica, fizički jako zahtevna. Moramo, dakle, dobro da se pripremimo i sve da izgleda bolje nego protiv Maroka.

Dušan Tadić je na kraju istakao da su Nigerijci veoma jaki i da većina igrača igra u najjačoj ligi sveta – Premijer ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter