0
Fudbal

SITUACIJA SE SADA KOMPLIKUJE: Kadeti nakon preokreta poraženi od Ukrajine, odluka pada u poslednjem kolu

Objavljeno: 24.03.18 u 17:10

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u drugom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od selekcije Ukrajine, rezultatom 2:1.

Ekipa Ivanana Jevića tako je nakon uvodne pobede nad domaćinom turnira, reprezentacijom Češke (2:0), sebi zakomplikovala situaciju u borbi za završni turnir koji će se održati u Engleskoj.

Reprezentativci Srbije odlično su počeli ovu utakmicu i već u 12. minutu poveli preko Bogdana Jočića, ali je u nastavku susreta usledio preokret rivala.

Ukrajinci su najpre u 32. minutu poravlani rezultat preko Sikana, da bi im u 72. minutu Mudrik doneo potpuni preokret i važnu pobedu u borbi za kontinentalni šampionat.

Uprkos porazu naš tim nije izgubio šanse da se ipak nađe na završnom turniru, a da bi to ostvario najverovatnije će mu biti neophodna pobeda u poslenjem kolu, kada se sastaju sa selekcijom Španije.

Ukrajinci nakon ovog trijumfa imaju četiri boda, pošto su u prvom meču remizirali sa „crvenom furijom“ (1:1) dok je naš tim ostao na tri boda iz prvog kola. Španija i Češka svoj duel drugog kola započeli od 17 časova.

Plasman na Evropsko prvenstvo obezbediće pobednici grupa, kao i sedam najboljih durgoplasiranih timova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter