0
Evropske lige

NOVA MORA ZA JUVENTUS: Povredio se još jedan vezista!

Objavljeno: 24.03.18 u 12:12

Loše vesti za ‘Staru damu’ iz Torina stižu iz Nemačke, gde su sinoć ‘panceri’ igrali prijateljski susret protiv Španije.

Kako se sezona bliži kraju, sve je više problema za tim Masimilijana Alegrija. Povredio se Aleks Sandro, od ranije su na listi lekara Federiko Bernardeski, Huan Kvadrado, Đorđo Kjelini, a od juče i – Sami Kedira.

Nemački vezista je u meču protiv Španije napustio teren posle starta Tijaga Alkantare i prema pisanjima nemačkih medija, stradao je mišić.

Stepen povrede tek će biti utvrđen, ali je Juventusu Kedira preko potreban za duele protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, ali i derbi protiv Milana u okviru 30. kola Serije A narednog vikenda.

Prvi meč protiv Reala već će propustiti Miralem Pjanić zbog parnih kartona, pa će biti baš problematično ukoliko i drugi standardni centralni vezni igrač bude bio van stroja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter