U samom srcu grada u hotelu Zepter u Beogradu, organizovan je radni doručak tokom kojeg je zvanično produžen ugovor između FK Partizan i kompanije ZEPTER Srbija.

Povezane vesti

Prisutnim novinarima su se obratili direktor marketinga FK Partizan g. Predrag Vujović i član UO Zepter Group g. Đorđe Rašić, izrazivši obostrano zadovoljstvo produžetkom ugovora i četvrtom godinom saradnje.

− Budući da je ovo naša četvrta godina partnerstva sasvim je jasno da se vizija Kompanije Zepter poklapa sa strateškim ciljevima FK Partizan. Pored parole Živi bolje, živi duže koja se oslikava i kroz čuvenu krilaticu  u zdravom telu zdrav duh, što jasno govori o sportskom i zdravstvenom aspektu naše saradnje, drago mi je da se ona ove godine proširila i kroz banjski i regionalni turizam odnosno mnogobrojne hotele koje Zepter kompanija poseduje u regionu, a koje ćemo koristiti kroz sve pogone i fudbalske selekcije kluba. Svakako imponuje što je Zepter kao multinacionalna kompanija prepoznala važnost saradnje sa našim fudbalskim klubom, koja se i reflektovala kroz titule i uspehe u evropskim takmičenjima – rekao je Predrag Vujović.

Tokom radnog doručka, koji je pre svega zamišljen kao druženje sa predstavnicima sedme sile i upoznavanje sa budućim projektima, prisutnima se obratio i član UO Zepter Group g. Đorđe Rašić.  

− Poznato je da fudbaleri Partizana na SC Partizan-Teleoptik od samog početka saradnje koriste zdravu pijaću vodu kroz naše sisteme za prečišćavanje vode AQUEENAPRO EDELWASSER, dok pored servisa za ručavanje, porcelana i galanterije koji su stalno postavljeni tokom obroka, igrači mogu samostalno da koriste sve aparate od sokovnika MORE JUICE PRESS FROZEN koji zadržava sve vitamine i minerale kroz sporo ceđenje soka, pa do BIOPTRON svetlosne terapije u medicinskom bloku kluba. Ove godine će kompletan asortiman biti dopunjen, ali i proširen aparatom za prečišćavanje vazduha THERAPY AIR ® iOn  koji je lider na tržištu. Naši hoteli u Vrnjačkoj Banji, Bajinoj Bašti, kao i Banja Luci, uz korišćenje terena sa prirodnom i veštačkom travom dostupni su za rad svim selekcija FK Partizan tokom pripremnog perioda i kampova – naglasio je Rašić.