4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO SU SVI ČEKALI: Krstajić prelomio – da li vas iznenađuje njegov izbor za startnu postavu? (SASTAVI)

Objavljeno: 23.03.18 u 20:00

Maroko i Srbija igraju prijateljsku utakmicu u Torinu od 20:30h, a dočekali smo i startne postave afričke i naše selekcije.

Nakon smene Slavoljuba Muslina, na njegovo mesto postavljen je Mladen Krstajić. Zatim je došlo i do smene kapitena, pa je Branislava Ivanovića zamenio Aleksandar Kolarov i mnogi su sa nestrpljenjem čekali odluku o izgledu tima Srbije u prvoj prijateljskoj utakmici.

On će biti u nešto drugačijoj formaciji od one iz kvalifikacija za Mondijal. Srbija će večeras igrati u formaciji 4-3-3, u najjačem napadu i možda ne toliko očekivanoj odbrani.

U njoj neće biti Branislava Ivanovića, a činiće je Basta, Maksimović, Tošić i Kolarov, novi kapiten. U sredini će dejstvovati Živković, Matić i Ljajić, dok će u napadu igrati Tadić, Mitrović i Kostić.

Zanimljivo, na golu će biti Marko Dmitrović. Da li ste iznenađeni izborom Mladena Krstajića?

Srbija – Maroko (20.30)

Stadion: Olimpiko u Torinu
Sudija: Marko Gvida (Italija)

SRBIJA: Dmitrović – Basta, Maksimović, Tošić, Kolarov – Živković, Matić, Ljajić – Tadić, Mitrović, Kostić.

MAROKO: Munir – Dirar, Benatija, Sais, Mendil – El Ahmadi, Busufa – Amrabat, Zijeh, Belanda – Butaib.

0
0

4 Komentara

  1. E moja Srbijo sta si docekala da ti reprezentaciju na klupi vodi covek koji niti jedan klub nije vodio, dok na terenu kao kapiten predvodi covek koji posecuje spkavove i druzi se sa starletama dali su oni primer i uzor zareprezentaciju, narocito za mladice koji tek sada oocinju da treniraju fudbal!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter