0
Domaći fudbal

IVICA TONČEV ZA HOTSPORT: Sa rekonstruisanog ‘Čaira’ pogled ka Evropi

Objavljeno: 23.03.18 u 17:09

Ono što dugo navijači na jugu Srbije očekuju i čemu se nadaju jeste završetak stadiona ‘Čair’, a kako je najavio predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev, taj san uskoro će postati java.

U razgovoru za Hotsport Tončev je potvrdio da su ‘zahvaljujući njegovim naporima ali i razumevanju republičkih i lokalnih organa o značaju ‘Čaira’ za ovaj deo Srbije, obezbeđena sredstva za završetak stadiona’.

– U razgovoru sa predsednikom Aleksandrom Vučićem naišli smo na veliko razumevanje i podršku. Takođe, uspeli smo da dobijemo obećanje o finansijskoj ‘injekciji’ za rekonstrukciju severne, istočne i južne tribine, kao i njihovo pokrivanje. Paralelno sa tim, grad radi na projektnoj dokumentaciji za izgradnju nove zapadne tribine i završetak kompletnih radova na stadionu – izjavio je Tončev.

– Verujem da će se sa realizacijom krenuti onog trenutka kada se sezona završi i projektna dokumentacija bude obezbeđena. Duboko verujem da će rukovodstvo kluba pametnim odlukama učiniti sve da nakon 36 godina Radnički evropsko leto dočeka u svom domu, na ‘Čairu’ – rekao je Ivica Tončev, predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom.

Nakon reprezentativne pauze Radnički na ‘Čairu’ dočekuje ekipu Vojvodine, a eventualnom pobedom Nišlije bi se učvrstili na trećoj poziciji pred početak plej-ofa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter