Dosta toga se juče pričalo o Vladanu Milojeviću i mogućem odlasku u Olimpijakos, a kako su grčki mediji preneli, sve je bilo gotovo među ekipom iz Pireja i srpskim strategom.

Povezane vesti

Tu priču je prvenstveno demantovao Olimpijakos, a potom i Mitar Mrkela ispred crveno-belih.

Crveno-beli će ponuditi Vladanu Milojeviću ugovor do juna 2020. godine i godišnju platu od 400.000 evra. Grci su se izgleda nameračili da od leta angažuju Milojevića aktuelnog trenera Crvene zvezde.

Bez obzira što su juče usledili „demanti“, nije tajna da je Olimpijakos zaintresovan da pored igračkog kadra promeni trenera Garsiju. Na listi je kako saznaje HotSport srpski stručnjak jos od vremena kada je predvidio Panionios, a rejting mu je enormno skočio uspesima sa srpskim klubom.

U Pireju su počeli licitaciju, a u Ljutice Bogdana odlučili da pokušaju da završe posao ‘zbog mira u kući’. Spreman je ekstra ugovor do juna 2020. godine uz godišnju platu oko 400.000 evra. Ova ponuda biće predočena Milojeviću, koji će „morati“ da se izjasni pre kraja sezone 20. maja, kako bi klub mogao da vuče druge poteze.

Mada se obostrana priča navodno prolongira možda se uskoro stavi tačka, a sada samo treba da se sačeka odgovor Vladana Milojevića.