0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Moguća crveno-bela ’povratnička bomba’, šokantna pisanja iz Hrvatske i Grčke o Zvezdi

Objavljeno: 22.03.18 u 23:35

Može se reći da je današnji dan u potpunosti prošao u znaku vesti o Crvenoj zvezdi, budući da su sa više strana stizale iznanađujuće izjava i saznanja.

Najpre je dan počeo informacijom koji smo saznali, a to je da bi klub sa stadiona ’Rajko Mitić’ mogao da vrati u srpski fudbal povremenog reprezentativca Srbije i tako već spremi veliko pojačanje za narednu sezonu.

Zatim je srpska fudbalska javnost bila iznenađenja pisanjima grčkih medija da je Vladimir Milojević obećao Olimpijakosu da će napustiti Crvenu zvezdu. Ubrzo se oglasio i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Nastavilo se u crveno-belom svetlu, budući da je nekadašnji selektor Hrvatske Igor Štimac izjavio da Zvezda nije bila srpski klub kada je postala svetski prvak 1991. godine.

Iz komšiluka nam je stigla i interesantna slika dresa ’kockastih’ za Mondijal u Rusiji, kao i još bolja reakcija Ćira Blaževića, što vas je takođe zaintrigiralo.

Kada se radi o našim ’orlovima’, Dragan Bjelogrlić je napravio spot sa srpskim reprezentativcima, i to je bila ubedljivo najčitanija vest.

U smiraj dana, Crvena zvezda je u dvorani ’Aleksandar Nikolić’ poražena od Fenerbahčea u 28. kolu Evrolige, a posebno interesantnu izjavu dao je srpski reprezentativac Nikola Kalinić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter