Posao snimanja promotivnog spota za Svetsko prvenstvo u Rusiji pripao je našem slavnom glumcu i reditelju.

Povezane vesti

Ovoga puta Dragan Bjelogrlić je radio sa pravim fudbalerima, za razliku od filmova ‘Montevideo, Bog te video’ i ‘Montevideo, vidimo se’, sa kojima se rediteljski proslavio.

U protekla dva dana je snimljen televizijski spot Fudbalskog saveza Srbije i kompanije Jelen pivo kojim će se promovisati period pred odlazak u Rusiju i animirati nacija za bodrenje svoje reprezentacije. Ovo je prvi put da se Bjelogrlić bavi snimanjem ovakvog formata nakon izuzetno uspešne glumačke karijere, kao i režizerske koju je započeo pre nekoliko godina.

FOTO: SVA

– Naši fudbaleri su divni momci. Na mene su ostavili veliki utisak. Verujem da će dati sve od sebe igrajuću za našu reprezentaciju i to mogu iz ovog iskustva da garantujem. Navijačima poručujem da ih bodre svim srcem jer mislim da ova generacija to zaslužuje, poručio je Bjelogrlić.

Kao iznenađenje, reprezentativci su dobili na poklon prve primerke limitiranog pakovanja Jelen piva koje će se nalaziti širom zemlje, a na njemu su ispisana imena reprezentativaca. Kako su se oni snašli i šta su poručili nakon snimanja, pogledajte:

(Izvor: YouTube/HOT SPORT) (Izvor: YouTube/HOT SPORT) (Izvor: YouTube/HOT SPORT)