3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MITAR MRKELA: Evo šta mi je Milojević rekao o pisanju Grka…

Objavljeno: 22.03.18 u 14:26

Grčka televizija i portal ‘Novasport’ objavili su danas da je Vladan Milojević obećao Darku Kovačeviću da će ovog leta preuzeti Olimpijakos.

Vest o odlasku Vladana Milojevića odjeknula je kao ‘grom iz vedra neba’, ali su Grci sami demantovali tu vest. Sada se oglasio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji je preneo i reči samog trenera Vladana Milojevića.

– Kada je Vladan Milojević dolazio u klub dogovorili smo se da je jedini cilj šampionska titula i da se posle godinu dana sedne i razgovara o daljoj saradnji. Tako će i biti. Potpuno smo posvećeni radu i borbi za titulu i zbog toga ovakvim vestima ne bi trebalo pridavati značaja. Trebaju nam mir i stabilnost. Razgovrao sam sa Milojevićem i pitao ga da li ima istine u pisanju Grka i odgvorio mi je jednom rečju ‘Gluposti’. Mislim da je to više nego dovoljan odgovor – rekao je Mitar Mrkela.

Videćemo šta će doneti kraj maja…

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter